Din JudetStirile Zilei

Primarii PSD, negri după EȘECUL moțiunii. Săgeți către Ciolacu: ”Politica se face cu zvâc”

Primarii PSD din județ sunt negri după eșecul moțiunii de cenzură, luni, în parlament. Edilii trimit săgeți către Marcel Ciolacu.

Moțiunea nici măcar n-a fost supusă la vot, din lipsă de cvorum.

”Este un lucru rău că nu știm să ne pregătim cum trebuie! La PSD trebuie gândită bine conducerea, politica se face cu oameni cu zvâc” spune Ion Bârcă, primarul comunei Turburea.

Bârcă este nemulțumit din cauza parlamentarilor care își obțin mandatele de pe urma muncii primarilor, iar, apoi, fac tot felul de înțelegeri.

Sorin Bucurescu, primarul PSD din Slivilești, spune că moțiunea de cenzură n-ar fi trebuit introdusă, dacă nu exista siguranța că va trece.  

”Cei din vârful conducerii nu sunt suficient de bine trecuți prin viața politică. Se avântă în lucruri pe care nu le pot stăpâni” declară edilul.

Victor Geogia, primarul PSD din Bengești-Ciocadia, vede o slăbiciune a liderului de la centru, Marcel Ciolacu, în cele întâmplate luni.

”Am făcut la moțiune ce-au făcut turcii la Plevna!” spune Aristide Șerbănescu, primarul PSD din Schela, care lansează și un atac neașteptat de dur la adresa liderului Pro România, Victor Ponta, pe care-l acuză de decăderea PSD.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here