Din JudetStirile ZileiTârgu-Jiu

Primarii PSD îl vor pe Rujan în partid. ”E nevoie de oameni competenți”

Primarii PSD îl vor pe Cristinel Rujan în partid. Edilii spun că fostul prefect de Gorj și-a demonstrat profesionalismul prin modul în care a gestionat criza COVID în județ și că ar fi un plus de valoare pentru Partidul Social-Democrat.

”Știm cât de prost a gestionat criza guvernul Orban. Dacă Gorjul nu-i avea pe Rujan sau Cosmin Popescu era rău. Rujan a fost un prefect implicat și s-au văzut rezultatele” spune Cristina Cilibiu, primarul din Turceni.   

La Interviurile Infinit FM, Dănuț Birău, primarul din Târgu-Cărbunești, vicepreședinte PSD Gorj, a declarat că atât demisia lui Cristinel Rujan cât și plecarea lui Adrian Tudor din partid sunt ”două evenimente regretabile”.

Birău l-ar vedea pe Rujan pe un loc fruntaș pe lista de consilieri județeni a PSD.

”Sunt unul dintre cei care îl așteaptă cu brațele deschise. Este nevoie de oameni noi, care să aducă o nouă viziune în partid” declară edilul din Târgu-Cărbunești.

Și Ovidiu Pungan, primarul PSD din Bălănești, apreciază activitatea fostului prefect și modul în care au colaborat. Cristinel Rujan și-a anunțat demisia, marți, invocând presiuni și intimidări din partea actualei guvernări.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here