Stirile ZileiTârgu-Jiu

Primarii, obligați să pună dispensere cu dezinfectați la TOATE intrările în blocuri. Se tem să nu fie FURATE

Primarii de orașe, în agitație mare astăzi. Ordonanța Militară nr. 4 îi obligă să dezinfecteze TOATE scările de bloc și să pună dispensere cu dezinfectați la toate intrările în blocuri.

Unii dintre edili se plâng de lipsa banilor, alții că nu găsesc dispenserele. Toți își pun problema cine păzește aceste dispozitive și cât de des trebuie umplute.

La Târgu-Jiu, sunt în jur de 1000 de  scări de bloc. Primarul Marcel Romanescu pregătește o nouă rectificare bugetară. Edilul  se teme că, fără măsuri de la guvern, în câteva luni rămâne fără fonduri.  

Romanescu își pune problema pazei și a umplerii dispenserelor ce vor fi amplasate la intrarea în blocuri. Edilul zice că sarcina le va reveni asociațiilor de proprietari.    

În Târgu-Jiu au fost dezinfectate străzile, urmează să se facă dezinfecție pe trotuare și spațiile verzi.

La Motru, primarul Gigel  Jianu are aceleași griji legate de paza și întreținerea dispenserelor cu dezinfectanți.

Și edilul din Târgu Cărbunești, Dănuț Birău, speră că locuitorii orașului vor fi responsabili iar dispenserele cu dezinfectanți NU vor dispărea.  

Primarul din Bumbești-Jiu, Constantin Bobaru, spune că i-a cerut premierului Orban, săptămâna trecută, să le permită edililor să facă dezinfecțiile în blocuri. Edilul constată, acum, însă, că sunt greu de găsit dispenserele ce trebuie puse la intrarea în imobile.

Bobaru este de părere că guvernanții ar trebui să le permită primăriilor să facă dezinfecții în regie proprie, sub supravegherea unui specialist.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here