Din JudetÎnvăţământul GorjeanStirile Zilei

Primarii, mulțumiți că școala începe față în față. Bobaru: E cea mai mare realizare

Școala va începe cu prezență fizică, pe 13 septembrie, pentru toți elevii, fără scenarii de funcționare așa cum au existat anul trecut.

Cursurile se vor face în online doar în cazul în care incidenţa infectărilor cu coronavirus, în localitate, va trece de 6 cazuri la mia de locuitori.

“Ne dorim ca zilele de școală online să fie cât mai puține. Am văzut, din experiența anului trecut, că nu fac bine elevilor” spune primarul liberal al orașului Novaci, Dumitru Leuștean.

“Cred că e cea mai mare realizare că școala poate începe fizic. Anul trecut, procesul de învățământ a avut de suferit” declară primarul PSD al orașului Bumbești-Jiu, Constantin Bobaru, care anunță că, aici, toți elevii vor avea cursuri doar dimineața.

Și primarul PSD al orașului Târgu-Cărbunești, Dănuț Birău, speră ca, pe tot parcursul noului an școlar, procesul de învățământ să se desfășoare cu prezență fizică.

Unitățile de învățământ de pe raza comunei Bălești sunt pregătite să-și deschidă porțile. Primarul Mădălin Ungureanu spune că toate au primit autorizațiile necesare de la DSP și ISU.

Comment here