Din JudetStirile Zilei

Primarii, încântați după discuțiile cu Cseke Attila. Țuilă: Am mare încredere

Primarii gorjeni, încântați după întâlnirea de vinerea trecută, de la Târgu-Jiu, cu Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei.

Ministerul a pus în dezbatere publică proiectul de ordonanță de guvern pentru aprobarea Programului Național de Investiţii ”Anghel Saligny”, cu un buget de 50 de miliarde de lei.

Cseke Attila a precizat că noul program se va axa pe racordarea la sistemul de apă şi canalizare, la gaze naturale şi pe îmbunătăţirea infrastructurii rutiere, investiții care nu sunt acoperite din fonduri europene.

Primarul comunei Dănești, Mădălin Paliță

Florinel Țuilă, primarul comunei Cătunele, a  fost convins de prezentarea făcută la Târgu-Jiu de ministrul Dezvoltării. Cseke Attila le-a spus primarilor și că în PNRR a fost propus un fond care să asigure accesul universal, fără niciun fel de parti-pris-uri (se citește partipriuri) politice, la investiţii locale.

Ion Bârcă, primarul comunei Turburea, spune că Programul Național de Investiţii ”Anghel Saligny” i se pare o inițiativă bună, dar vrea să vadă dacă într-adevăr proiectele de investiții vor fi finanțate fără să se țină cont de culoarea politică.

Comment here