Din JudetStirile Zilei

Primarii cred că alegerile ar fi trebuit AMÂNATE. ”Spitalele sunt pline. Oamenii nu o să se prezinte la vot!”

Unii dintre primarii Gorjului, în special cei de la PSD, cred că alegerile parlamentare ar trebui amânate, dată  fiind explozia de infectări cu COVID-19 și se așteaptă la o prezență  scăzută la vot, pe 6 decembrie.

”Momentul organizării alegerilor este nepotrivit având în vedere criza sanitară actuală. Lumea nu se va prezenta la vot” declară noul primar al comune Dănești, Mădălin Paliță.

În ciuda acestei situații, edilul Pro România anunță că se va implica în campania electorală pentru deputatul Alin Văcaru.

Paliță spune că pandemia a afectat locuitorii comunei care, fie au rămas fără serviciu, fie s-au ales cu veniturile diminuate.

Și primarul comunei Urdari, Mihai Calotă, este de părere că alegerile ar fi trebuit amânate. Spune că oamenii sunt speriați din cauza COVID și se vor prezenta în număr mic la vot.  

Robert Păiuși, primarul comunei Stejari, acuză guvernanții că și-au bătut joc de români prin modul în care au gestionat criza generată de pandemia de COVID-19. Cât despre alegeri speră să le câștige PSD iar, apoi, să-l demită pe șeful statului, Klaus Iohannis.

Ion Stamatoiu, primarul comunei Scoarța, acuză guvernul de iresponsabilitate, din moment ce organizează alegeri când spitalele sunt pline de persoane infectate cu COVID.

Comment here