Stirile ZileiTârgu-Jiu

Primăria Târgu-Jiu are city manager. Care este prima sarcină a Ramonei Nodea

Ramona Nodea, fosta șefă de cabinet a primarului Marcel Romanescu, este, de luni, noul administrator public al Primăriei Târgu-Jiu.

Primăria Târgu-Jiu are, în premieră, city manager. Ramona Nodea a fost numită, prin dispoziție a primarului Marcel Romanescu, administrator public al orașului, pentru următorii 4 ani. Nodea era angajată, în ianuarie 2018, consilier personal cu jumătate de normă al primarului Romanescu. Ulterior, a devenit șefă de cabinet a edilului, a condus Compartimentul pentru Control Managerial Intern și Centrul de Informare al Cetățeanului. Zvonuri despre numirea Ramonei Nodea în postul de administrator public au circulat și-n toamna anului trecut.

Prima sarcină a noului city manager al Târgu-Jiului este, conform primarului Marcel Romanescu, ”să se ocupe de reorganizarea primăriei și a direcțiilor de specialitate”. În plus, în absența edilului, Ramona Nodea va coordona activitatea primăriei.

Marcel Romanescu vrea o nouă organigramă la Primăria Târgu-Jiu, până la finalul anului. Își dorește alt tip de organizare a personalului, pe partea de accesare fonduri europene și să fie înființate două noi direcții sau servicii, pentru parcări și administrarea locuințelor ANL și sociale.   

Comment here