Stirile Zilei

Primăria Scoarța, ÎNCHISĂ. Ce se întâmplă cu angajații

Primăria Scoarța va fi închisă pentru mai multe zile pentru ca angajații să poată strânge gunoaiele din localitate.

Primarul Ion Stamatoiu a luat această decizie după ce, miercuri, Garda de Mediu a amendat instituția pe care o conduce cu 5000 de lei. Edilul spune că, anterior, i-a adus pe angajați la strâns de gunoaie inclusiv în week-end, din timpul lor liber, dar tot degeaba.

Stamatoiu a pus, joi, lacătul pe primărie și spune că lucrurile vor rămâne așa până când vor fi strânse toate gunoaiele din localitate, întrucât nu vrea să dea banii de la buget pe amenzile primite de la Garda de Mediu.

Primarul Ion Stamatoiu spune că își asumă decizia de a închide activitatea primăriei. El urma să îl informeze și pe prefect despre această decizie, pentru că e convins că trebuie să blocheze activitatea instituției pentru mai multe zile ca să poată face curățenie generală.

Locurile cele mai mizerabile pentru care Primăria Scoarța a primit amendă sunt cele pe care sunt depozitate resturi din demolări provenite de la o fostă fermă de pui, dar și de la un teren care îi aparține Mitropoliei Olteniei.

Angajații Primăriei Scoarța nu au fost deloc încântați că a trebuit să își lase treburile de la birou pentru a strânge gunoaie, dar spun că, atât timp cât oamenii nu înțeleg să mențină curățenia în comună, activitatea lor va fi afectată de această problemă.

Comment here