Din JudetStirile Zilei

Primari din OPOZIȚIE, sprijin neașteptat pentru premierul Cîțu. ”Nu au altul mai capabil în partid”

Sprijin neașteptat din partea primarilor de opoziție din Gorj pentru premierul Florin Cîțu, în plin scandal privind dosarele din Statele Unite ale Americii.

”Nu există tânăr să nu fi făcut vreo greșeală. La ora actuală, nu au altul mai capabil în partid” declară Ion Bârcă, primarul PSD al comunei Turburea.

Edilul este convins că premierul rămâne cu prima șansă să câștige președinția Partidului Național Liberal, la alegerile de luna viitoare.

Mădălin Paliță, primarul Pro România al comunei Dănești, consideră absurd faptul că este scos scheletele din dulapul premierului după 20 de ani. Edilul speră ca deputatul de Gorj, Dan Vîlceanu, să ajungă ministru de Finanțe pentru a ajuta județul.  

Florinel Țuilă, primarul PSD al comunei Cătunele, este de părere că Florin Cîțu este peste Ludovic Orban, ca premier. Nu consideră importantă  greșeala pe care șeful Executivului a făcut-o în studenție.

Pantelimon Manta, fost deputat de Gorj, crede, însă, că Florin Cîțu are zilele numărate la șefia guvernului. În opinia sa, președintele Klaus Iohannis are deja variante de rezervă pentru postul de premier- Nicolae Ciucă sau Rareș Bogdan.

Comment here