Minerit și EnergieStirile Zilei

Primar: Virgil Popescu a venit să se laude că a distrus mineritul. În locul lui, nu călcam în Gorj de rușine

”Virgil Popescu a venit în Gorj să se laude că va închide mineritul. Vinovați suntem noi că l-am primit. Să vină să se laude cu atâta nerușinare!” reacționează primarul comunei Slivilești, Sorin Bucurescu, în urma declarațiilor pe care ministrul Energiei le-a făcut la conferința de alegeri a liberalilor gorjeni.

Virgil Popescu a afirmat, în mod repetat, că a salvat Complexul Energetic Oltenia și că nu se va închide nimic, deși, în ultimul an, au fost date actele normative pentru închiderea mineritului gorjean. Bucurescu spune că liberalilor din guvern ar trebui să le fie rușine să calce în  Gorj.

Primarul comunei Slivilești afirmă că Virgil Popescu ar fi trebuit dus în carierele miniere, ca să vadă în ce condiții inumane lucrează angajații Complexului Energetic Oltenia, pentru a da țării energie.

”Nu poți să faci așa ceva, să faci numai rău județului Gorj și întregii zone a Olteniei și să ai un tupeu fantastic!” declară Bucurescu.

”Vin cei de la București să ne dea lecții în Gorj! Să vorbească de minerit cei care-l conduc!” mai spune primarul comunei Slivilești, care crede că  tranziția justă se va face greu la Gorj, iar banii din acest program vor lua drumul altor județe.

Sorin Bucurescu îi critică pe politicienii susținuți de organizațiile partidelor din Gorj, care au ajuns pe funcții importante la București, dar n-au făcut nimic pentru județ.

Comment here