Minerit și EnergieMotruStirile Zilei

Primar: Să ni se spună clar ce ne așteaptă! Iar devenim sclavi la alții

”Să ni se spună clar ce  ne așteaptă” cere primarul din Motru, Cosmin Morega, zonă ce urmează să fie foarte grav afectată, în următorii ani, de închiderea mineritului.

Morega a declarat, și-n alte dăți, că nu înțelege ușurința cu care guvernanții anunță dispariția a mii de locuri de muncă. Primarul PSD crede că restructurarea se va produce în ritm mult mai alert decât spun guvernanții iar, în 2025, ”soarta CEO va fi pecetluită”.

Închiderea mineritului va afecta grav bugetele locale ale multor primării din Gorj, în condițiile în care nimeni nu s-a gândit la o alternativă la activitatea CE Oltenia, în ultimii 30 de ani. Cosmin Morega se teme de o nouă migrație masivă peste hotare.

”Iar devenim sclavi la alții și nu muncim pentru noi” declară edilul.

Comments (2)

  1. Tu vorbesti mai Ardei Umplut? Tu ia-te de mana cu unchitu Dan Morega cel care se da cinstit si patriot dar a pus mana pe Casa de Partid a lui Ceausescu de la Baia de Arama si se lafaie in bunurile poporului.

  2. Leo de la Strehaia

    Pai tu esti sclav de felul tau. Esti sclavul banilor din spagi, esti sclavul cefei si micilor la gratar si sclavul lui cel ce te tine de fraier , acel AGER OM la furturi din bunurile si banii poporului. Tu esti de fapt un narod care mananca un lighean de mici si bea 2 navete de bere la o masa , dupa care vii si ragai ca porcul prin primarie pe sub nasul nostru.

Comment here