Stirile Zilei

Primar: PSD să se gândească la SUSPENDAREA lui Iohannis

Ion Bârcă crede că PSD ar trebui să declanșeze procedurile de suspendare a președintelui României, Klaus Iohannis.

Edilul de la Turburea vrea ca șeful statului  să respecte Constituția și să desemneze un premier din partea PSD, având în vedere că a câștigat alegerile parlamentare.

Ion Bârcă spune că dacă lucrurile vor sta altfel, Partidul Social-Democrat ar trebui ca, după constituirea noului Parlament, să declanșeze procedurile de suspendare a lui Klaus Iohannis din funcția de președinte.

Ion Bârcă acuză că, acum, la PNL e degringoladă după ce partidul l-a propus pe Florin Cîțu premier, iar, ulterior, Ludovic Orban s-a autopropus pentru această funcție. Edilul nu exclude ca președintele Iohannis să-l desemneze, până la urmă, tot pe Orban prim-ministru.

Primarul social-democrat al  comunei Aninoasa, Ilie Petroi, crede că președintele Klaus Iohannis îl va desemna premier pe ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, deși și-ar fi dorit ca șeful statului să nominalizeze o persoană de la PSD.

Edilul liberal de la Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, nu exclude ca Ludovic Orban să fie desemnat din nou premier.

Liviu Cotojman îi critică pe liderii USR-Plus care ridică pretenții prea mari la funcții în ministere și pentru șefia Camerei Deputaților.

Comment here