Din JudetStirile Zilei

Primar PSD, despre rectificarea bugetară: Speranțele sunt aproape nule

Primarul PSD al comunei Bengești Ciocadia, Victor Geogia, atrage atenția că firmele care execută lucrări de investiții pe raza localităților vor intra în faliment, dacă primăriile nu vor primi bani la rectificarea bugetară.

Edilul spune că are de achitat unui constructor o datorie de circa 1 milion 800 de mii de lei pentru lucrări efectuate la rețele de alimentare cu apă și canalizare.  “Rog guvernanții să nu țină cont de culoarea politică. Sper ca liberalii să demonstreze că sunt oameni și se vor gândi la toți românii”, spune Victor Geogia.

Proiectul de rectificare bugetară va fi discutat și aprobat în ședinta de Guvern, de miercuri, 18 august.

Primarul PSD al comunei Negomir, Tudor Oiță, este convins că banii vor fi alocați la rectificarea bugetară pe criterii politice. “Speranțele sunt aproape nule, ca să nu zic zero. Totul va fi împărțit politic”, zice edilul.

Și primarul social-democrat al comunei Scoarța, Ion Stamatoiu, este sceptic că edilii PSD vor primi bani la rectificarea bugetară. “Primarii PNL vor fi primii serviți. Pe noi, primarii din Opoziție, nu ne întreabă nimeni nimic”, spune edilul.

Comment here