Din JudetStirile Zilei

Primar PSD: Cu Dăncilă, ocupăm locul 6 în primul tur. Mergem vertiginos pe calea PNȚCD

Aristide Șerbănescu se teme că PSD va avea soarta PNȚCD. ”Cu Dăncilă candidat vom ocupa locul 6 în primul tur al prezidențialelor, așa cum arată sondajul IMAS” declară primarul comunei Schela.   

Șerbănescu este sigur că partidului va fi lovit dur și de cazul Caracal.  De aceea, se așteaptă la o finală pentru Cotroceni Iohannis-Barna.

 „PSD avea o șansă dacă mergea cu un candidat din afară. În situația asta, mergem vertiginos cu pași reprezi spre calea PNȚCD-ului” declară edilul.

Nici Victor Georgia nu-i dă șanse prea mari Vioricăi Dăncilă la scrutinul din toamnă. Primarul din Bengești-Ciocadia spune că Ponta și Tăriceanu au mai mare priză la electorat. În opinia sa, o alianță puternică, ce i-ar fi pus probleme lui Iohannis, ar fi fost  una formată din PSD, ALDE și Pro România.

Ion Bârcă, primarul din Turburea, este mai optimist. Nu crede în sondajul prezentat de IMAS, care o plasează pe Viorica Dăncilă pe locul 6 în privința intențiilor de vot ale românilor.

Nici Marian Slivilescu nu pune prea mare bază pe ultimul sondaj de opinie. În opinia edilul din Tismana, imaginea PSD nu a fost afectată de cazul Caracal.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here