Din JudetStirile Zilei

Primar: Mi-au spus oamenii că e mai rău să mori de FOAME decât de coronavirus!

Primarii acuză guvernanții că au buimăcit populația prin deciziile luate privind împărțirea Paștilor și a Luminii de Înviere. Au stabilit niște reguli, de comun acord cu Patriarhia Română, apoi s-au sucit.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a argumentat că avea informații că primari PSD incitau oamenii să meargă în număr mare la biserică.

”Sunt suficient de mulți cetățeni de bine din alte partide care vor să facă mici diversiuni care să ducă la un fel de 10 august, să stârnească credincioșii să asalteze bisericile” a declarat Vela.

Sorin Bucurescu, primar PSD la Slivilești, spune că nici nu se implică în acțiunile de împărțire a Paștilor, a lăsat totul la latitudinea preoților.

Bucurescu le cere guvernanților să repornească economia țării. Locuitorii comunei i-au spus că e mai rău să moară de foame decât de coronavirus.

După cum a mai declarat, primarul Ion Bârcă este nemulțumit că bisericile sunt închise de Paști.

Cât despre acuzațiile ministrului Vela că primarii PSD ar fi îndemnat oamenii să ia cu asalt bisericile, Bârcă spune că în niciun caz nu ar fi pus în pericol sănătatea locuitorilor comunei.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here