RovinariStirile Zilei

Primar: Florin Cîțu nu are niciun motiv să nu rămână premier

Primarul Robert Filip spune că nu există niciun motiv ca Florin Cîțu, dat jos prin moțiune de cenzură, să nu rămână, în continuare, premier al României.

Luni, lista Cabinetului Cioloş şi programul de guvernare au fost depuse la Parlament, conducerile celor două Camere urmând să stabilească data şedinţei în care va fi dat votul de învestitură.

Noul Cabinet include 6 miniştri care au făcut parte şi din Guvernul Cîţu. În ceea ce priveşte programul de guvernare, USR susţine că Guvernul „va trebui să repună politica publică pe baze ştiinţifice şi raţionale şi să aibă curajul de a sancţiona refuzul de vaccinare şi de a lua toate măsurile ca cei vaccinaţi să revină la o stare normală a lucrurilor”. De asemenea, propune patru măsuri „urgente” pentru rezolvarea crizei preţurilor la energie, printre care scăderea TVA, subvenţii pentru CET-uri şi credit fiscal pentru întreprinderi.

Primarul orașului Rovinari, Robert Filip, vicepreședinte PNL Gorj, pune tunurile pe cei care au dărâmat Guvernul Cîțu deși știau că nu pot construi o majoritate.  

Filip speră ca liderii USR să se repoziționeze și să accepte, până la urmă, revenirea într-un guvern de coaliție cu Florin Cîțu premier.

Comments (1)

  1. am inteles, da ne un singur motiv pentru ca Catu ( sic) sa ramana repetent, pardon, premier.

Comment here