Din JudetStirile Zilei

Primar, despre colegii care opresc iluminatul public: N-am văzut pe nimeni să renunțe la mașina de serviciu

Primarul Adrian Mangu le transmite colegilor primari care vor să reducă programul la iluminatul public, din cauza lipsei banilor, să renunțe mai întâi la mașina de serviciu și la alte facilități, apoi să ia astfel de măsuri.  

”De câte ori ascult un radio, se găsește un coleg să se plângă că n-are bani de iluminat public și așa mai departe. N-am văzut pe nimeni că a renunțat la salariu sau la mașina de serviciu” declară edilul PSD al comunei Bărbătești.

Mangu consideră că doar în ultimă instanță trebuie luate măsuri împotriva confortului cetățenilor.

Mai-marii lumii spun că urmează o criză alimentară, ca urmare a războiului din Ucraina și a măsurilor restrictive impuse Rusiei. Adrian Mangu spune că românii ar trebui să renunțe la viața de oraș și să se întoarcă la cultivat pământul.

Primarul comunei Bălești, Mădălin Ungureanu, crede că din toamnă vom începe să resimțim efectele crizei alimentare.

Primarul comunei Turburea, Ion Bârcă, nu crede că România va fi foarte afectată de criza alimentară care amenință omenirea.

Comments (2)

  1. Domn primar, cum sa renunte lichelele de colegi ai lu matale la Dustere, telefoane de 2000 de euro, laptopuri si birouri lucsoase. Cum sa renunte la amantele angajate de primari si care presteaza servicii pe sub birouri?

  2. ai perfecta dreptate domnule primar, e plina parcarea la Mall de Dustere albe de primarii. Parca ar fi carutele personale. Te miri cum in primul an din primul mandat de primar majoritatea vin la primarie cu bicicletele iar dupa primul an de mandat nu le mai poti da jos cururile mari din Dustere. Majoritatea primarilor le mai si pocnesc, beti ranga, bineinteles.

Comment here