Din JudetStirile Zilei

Primar, despre candidatul Dreptei la CJ: Cred că trebuie nominalizată o persoană mai cunoscută. Să mai caute!

”Cred că trebuie nominalizată o persoană mai cunoscută” spune primarul liberal Ștefan Blideanu, privind o posibilă candidatură a afaceristului Iulian Popescu la președinția Consiliului Județean Gorj.

Deputatul Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, a avansat o astfel de variantă, în ideea că partidele de dreapta se vor uni și vor susține o candidatură comună. Iulian Popescu nu este membru de partid dar a fost promovat de PNL în Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia. Primarul comunei Stănești este de părere, însă, că Dreapta ar trebui să iasă cu un candidat ”mai iubit de alegători” și le recomandă liderilor celor trei partide ”să mai caute”.

Liviu Cotojman, primarul liberal de la Roșia de Amaradia, spune că Iulian Popescu este varianta de candidat unic al Dreptei, dar dacă PNL, USR și PMP nu se vor înțelege, liberalii vor merge pe alt candidat, ”cu priză la electorat”.  

Ion Fugaru, fost lider PDL, crede că o eventuală nominalizare a afaceristului Iulian Popescu, din partea partidelor de dreapta la președinția Consiliului Județean, nu face altceva decât să-i creeze culoar social-democratului Cosmin Popescu, actualul șef de la județ. Fugaru crede că PSD va lua 60% la alegeri.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here