Stirile Zilei

Primar: Au fost alocați bani primăriilor PNL și trădătorilor din PSD

Primarii PSD Cosmin Pigui, Cosmin Morega și Victor Geogia sunt foc și pară pe guvernul PNL care nu le-a alocat fonduri, pe final de an.

Guvernul a aprobat, în ședința de joi, alocarea a peste 876 de milioane de lei, din Fondul de rezervă bugetară, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2020, unor primării pentru asigurarea cheltuielilor de funcționare. Din Gorj, 24 de localități au primit bani pentru a încheia anul cu bine. Dintre acestea, doar trei nu sunt conduse de primari PNL. Este vorba despre Bolboși, Slivilești și Săulești.

Cele mai multe fonduri au fost alocate municipiului Târgu-Jiu (2.500.000 lei) și orașelor Rovinari (1.606.000 lei) și Novaci (1.100.000 lei).

“În țară, s-a făcut o campanie puternică împotriva ciumei roșii, dar ciuma galbenă este prăpădul pe pământ! Tupeul liberalilor nu are limite. Au fost alocate sume primăriilor liberale și trădătorilor din PSD” declară primarul social-democrat al comunei Peștișani, Cosmin Pigui.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a amenințat cu plângeri penale miniștrii care au fost de acord cu alocarea banilor din Fondul de rezervă bugetară. Cosmin Pigui spune că cei vinovați trebuie să plătească pentru modul în care au fost împărțiți banii.

Nici municipiul Motru nu a primit bani la repartizarea de joi. Primarul Cosmin Morega aar fi avut nevoie de fonduri pentru funcționarea primăriei și pentru Uzina de Agent Termic. Edilul PSD nu înțelege cum de guvernul liberal nu a ținut cont că UATAA este condusă de PNL.

Primarul comunei Bengeşti-Ciocadia, Victor Geogia, nu este surprins că primarii PSD nu au primit bani, pe final de an, de la guvernul liberal, dar este indignat.

“Este josnic ceea ce s-a întâmplat” comentează edilul.  

Comment here