Sportive

Prima victorie în noua stagiune a Ligii Florilor. Știința București – CSM Târgu Jiu: 23-24

CSM Târgu Jiu a obținut, sâmbătă, prima victorie din noua stagiune a Ligii Florilor. Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache s-a impus, în deplasare, pe terenul Științei București, scor 24-23, la pauză 16-16. Andreea Chiricuță și Ana Ciolan au fost cele mai bune marcatoare ale echipei din Târgu Jiu, fiecare cu câte 6 goluri marcate.

Meci extrem de echilibrat în Sala Agronomia din București, acolo unde handbalistele CSM Târgu Jiu au mers hotărâte să obțină prima victorie din sezon. Au reușit acest lucru, la capătul unui meci pe muchie de cuțit, în care au avut parte de o rezistență îndârjită din partea echipei gazdă. Angela Pușcaș a revenit la echipă, după ce a scăpat de probleme medicale, în schimb a lipsit Teodora Popescu, accidentată. A fost un meci cu numeroase răsturnări de situație pe tabela de marcaj, cu o primă repriză terminată la egalitate, și cu o repriză secundă săracă în goluri, dar cu un final tensionat. 

”A fost un meci după care trebuie să rămânem doar cu rezultatul, unul extrem de important în economia campionatului, chiar dacă jocul nu a decurs așa cum ne-am dorit. Acum ne îndreptăm atenția către meciul de la Brașov, unde știm ce ne așteaptă pentru că sunt într-o formă foarte bună, dar tot ceea ce am reușit în sezonul trecut ne obligă să mergem și să ne luptăm pentru a obține victoria” a declarat antrenorul Liviu Andrieș.

”A fost o victorie grea, chinuită, obținută și cu ceva nervi. Noi veneam după o perioadă destul de tensionată, pentru că am pierdut primele două etape, plus dacă mai punem și Supercupa, e clar că a fost o oboseală în plus. Cu multe emoții astăzi, dar este bine că am reușit să luăm cele 3 puncte” a spus Andreea Chiricuță.

CSM Târgu Jiu: Ekaterina Dzhukeva(14 intervenții), Andreea Chetraru, Elena Marica Bercu – Oana Bucă, Alexandra Maria Frățilescu Gavrilă 1g, Angela Pușcaș 3g, Andreea Mihart 2g, Simone Bohme 4g, Mirabela Coteț, Andreea Chiricuță 6g, Laura Moldovan, Ana Maria Lopătaru, Sabrina Lazea, Florența Ilie, Ana Cătălina Ciolan 6g, Sabine Klimek 2g. Antrenori: Liviu Andrieş şi Andrei Enache. Antrenor cu portarii: Grigore Albici. Maseur: Petre Tocaru.

Comment here