LIFE

Prima TV împlineşte 23 de ani. „Selly Show”, între producţiile noi din grilă

Postul Prima TV împlineşte 23 de ani în luna decembrie, care va marca începutul noutăţilor atât în zona de conţinut, cât şi în zona vizuală, odată cu trecerea la HD.

După preluarea de către Clever Business Transilvania, profesionişti media din diverse domenii s-au alăturat televiziunii PrimaTV din dorinţa de a construi o televiziune generalistă relevantă pentru publicul autohton, un brand media puternic, cu o imagine şi un conţinut de calitate. În mai puţin de 3 luni de la preluare, întreaga echipă şi-a unit eforturile pentru a le aduce telespectatorilor conţinut nou axat pe entertainment produs local, în conformitate cu viziunea unei staţii cu individualitate, umor şi îndrăzneală.

Ghidată de această misiune, noua echipă de acţionariat a început investiţiile în zona de programe – în curând, jurnalele „Focus” îi vor invita pe telespectatori în primul studio virtual de ştiri, alături de Andreea Berecleanu şi o echipă extinsă de prezentatori şi reporteri. Ştirile vor aduce în fiecare seară, de la ora 18:00, informaţiile esenţiale, evenimentele, deciziile politice şi evoluţiile socioeconomice, precum şi noutăţile importante din sport, împachetate într-o grafică nouă, minimalistă, modernă.

De Ziua Naţională, pe 1 decembrie, are loc premiera „Selly Show”, o producţie originală care va pune sub lupă România, cu toate personajele şi ipostazele ei. Tânărul influencer va aborda, într-un mod direct şi neconvenţional, subiecte importante pentru societatea românească – de la migraţie, la alegeri, totul dintr-un punct de vedere personal.

„Sunt foarte încântat de acest parteneriat cu noua echipă de la Prima TV. Avem puncte comune care ne-au unit în această călătorie pe care o vom avea împreună. Este un vis împlinit pentru mine faptul ca astăzi reuşesc să am un show care să fie o punte de legătură între online şi TV. Sunt foarte mândru de asta, veţi vedea pe 1 decembrie despre ce este vorba şi veţi înţelege de ce am făcut acest proiect. Este cu adevărat un format inedit, unic în România”, a transmis Selly.

„Selly Show” va debuta pe 1 decembrie, la ora 20.00, la Prima TV, cu o ediţie specială de Ziua Naţională. Ulterior, „Selly Show” va putea fi urmărit vineri, 4 decembrie, de la ora 20.00, şi, din 12 decembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Prima TV.

Prima TV face parte din Clever Media Network, dezvoltat de Adrian Tomşa, care mai include televiziunea Look Plus, canalele sportive Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3, Look 4K, televiziunile tematice Agro TV, Profit.ro dar şi site-urile looksport.ro, lookplus.ro, lookmedica.ro, agro-tv.ro şi profit.ro.

Comment here