Sportive

Prima înfrângere a Gilortului în acest campionat

Seria de patru victorii a Gilortului a fost întreruptă, vineri, de ACSO Filiași. În etapa cu numărul cinci a seriei a 7-a, Gilortul a cedat cu 0-3 pe Stadionul Orășenesc din Filiași.

Elevii lui Alex Stoica nu au mai repetat jocul bun de săptămâna trecută, din partida cu Șimian. Scorul partidei a fost deschis de Ionuț Călin, care a trimis de la 11 metri la colțul lung, lovitura de colț fiind executată de pe dreapta de Armășelu.

După gol, Alex Stoica a schimbat sistemul de joc încercând să-i surprindă pe adversari, dar mutarea nu a dat roade. Cu 4 minute înainte de pauză, Filiașiul și-a mărit avantajul. Armășelu a executat o lovitură liberă de la 40 de metri iar Andrei Paliu a reluat de la 11 metri cu capul peste Oprița. În minutul 74, Cătălin Manolache a primit o pasă în careu de pe partea dreaptă și a șutat la colțul lung stabilind scorul final.

Pentru Gilortul urmează partida de vineri, de pe Stadionul Cristinel Răducan, împotriva formației Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2.

ACSO Filiași – Gilortul 3-0 (2-0), Stadion Orășenesc.

Au marcat: Ionuț Călin (27′), Andrei Paliu (41′), Cătălin Manolache (74′).

Cartonașe galbene: Vulpe/Cornicioiu.

Gilortul: Oprița – Croitoru (56′ Căldăraru), Gheorghe, Marina, Dogaru – Boboc (46′ Dănăricu), Oprișa (cpt, 31′ Bărănescu) – Săulescu (31′ Cornicioiu), Ciutică (37′ Calotă), Bucur – Gîlcescu. Rezerve neutilizate: Iuțalîm – Cocioabă, Lazăr. Antrenor: Alex Stoica.

Comment here