Stirile ZileiTârgu-Jiu

Prima femeie candidat la Primăria Târgu-Jiu. Ce mesaj transmite Ponta

Pro România și-a schimbat candidatul la Primăria Târgu-Jiu. Nu mai este omul de afaceri Gabriel Coica ci Luminița Popescu, fostul rector al Universității ”Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu.

Anunțul a fost făcut, vineri, într-o conferință de presă, chiar de Gabriel Coica a cărui desemnare drept candidat, înaintea pandemiei de coronavirus, a stârnit vâlvă întrucât este cumnatul liderului PNL Gorj, Dan Vîlceanu.

Luminița Popescu l-a lăudat pe Gabriel Coica pentru gestul, rar întâlnit în politică, de a-i preda ștafeta candidaturii la Primăria Târgu-Jiu.

”A pus mai presus de interesul personal interesul orașului” a comentat fostul rector UCB.

Luminița Popescu a ținut să precizeze că desemnarea sa drept candidat Pro România la Primăria Târgu-Jiu nu este rodul unor ”combinații transpartinice”.

Popescu a anunțat că una dintre prioritățile sale, dacă va ajunge primar, va fi să atragă fondurile europene puse la dispoziția Gorjului, prin Pactul Ecologic European, care presupune și închiderea mineritului.

Fostul premier Victor Ponta a transmis un mesaj de susținere pentru deputatul Alin Văcaru, candidatul Pro România la președinția Consiliului Județean Gorj și Luminița Popescu, candidatul la Primăria Târgu-Jiu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. […] Sursa articol si foto: radioinfinit.ro Cititi tot articolul […]

Comment here