LIFE

Prim-ministrul Ungariei, după decesul solistei Roxette: Mulţumesc pentru tot

Viktor Orban, prim-ministrul Ungariei, a publicat marţi, pe Facebok, un mesaj în care îşi exprimă regretul faţă de moartea cântăreţei suedeze Marie Fredriksson, solista grupului Roxette.

„Odihneşte-te în pace, Marie Fredriksson. Mulţumesc pentru tot”, a scris el, alături de videoclipul piesei „Listen to Your Heart”.

Marie Fredriksson a murit pe 9 decembrie, la vârsta de 61 de ani, după o îndelungă suferinţă. Ea a fost diagnosticată, în 2002, cu cancer cerebral. A suferit mai multe operaţii şi a urmat mai multe tipuri de tratament, însă nu a renunţat la muzică.

Marie Fredriksson şi Per Gessle au înfiinţat trupa Roxette în 1986, iar single-ul de debut al grupului s-a intitulat ”Neverending Love”. În aprilie 1989, grupul suedez a devenit o celebritate mondială cu piesa ”The Look”. De atunci, trupa suedeză a susţinut peste 560 de concerte în lumea întreagă, în faţa multor milioane de fani. Formaţia a lansat 51 de single-uri, iar albumele sale s-au vândut în peste 75 de milioane de copii pe plan mondial. Printre cele mai cunoscute cântece din repertoriul grupului Roxette se află piese precum ”Listen To Your Heart”, ”The Look”, ”It Must Have Been Love”, ”Joyride” şi ”Dangerous”.

După diagnosticul primit, Marie Fredriksson a lansat, în 2004, albumul ”The Change”. Artista s-a reunit cu Per Gessle şi au lansat împreună, în 2011, albumul ”Charm School”. Al 10-lea album de studio al grupului, ”Good Karma”, a apărut în iunie 2016.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here