Sportive

Prezentarea lotului echipei de baschet a CSM Târgu-Jiu, pe 16 septembrie

Baschetbaliştii CSM Târgu-Jiu se pregătesc intens pentru primele meciuri amicale, de pregătire, înainte de demararea noului sezon competiţional din LNBM, ediția 2022-2023.

Pe 11 şi 12 septembrie, CSM Târgu-Jiu va juca în deplasare, la Piteşti. Pe 16 septembrie, CSM Târgu-Jiu va juca cu CSM Galați, ocazie cu care va avea loc și prezentarea lotului echipei de baschet seniori cu care clubul gorjean va aborda sezonul 2022-2023. CSM Târgu-Jiu va participa și la Cupa Dinamo, pe 22 și 23 septembrie. 

În perioada 16-17 septembrie, clubul gorjean va organiza două partide amicale în compania echipei CSM Galați. Cu ocazia acestor partide de verificare va avea loc și prezentarea lotului echipei de baschet seniori cu care clubul gorjean va aborda sezonul 2022-2023. Ambele partide vor începe la ora 18.00.

”Am reușit să perfectăm un număr de șase meciuri amicale, iar acest lucru ne bucură pentru că era un aspect ce ne lipsea din perioada de pregătire. Debutăm seria la Memorialul ”Gheorghe Ziguli” de la Pitești, în compania echipei gazdă, iar a doua zi vom juca împotriva Stelei sau a Craiovei, turneul fiind în sistem Final 4. Astfel, vom avea parte de două meciuri tari, cu două echipe ce își propun cel puțin clasarea în primele cinci echipe ale conferințelor din care fac parte. Continuăm acasă cu două meciuri în compania echipei CSM Galați, iar pe această cale aș vrea să mulțumim echipei din Galați și domnului Nini pentru disponibilitate și înțelegere. Galați are o echipă din conferință vecină, dar o echipă mereu surprinzătoare. Ultimul turneu este Cupa ”Dinamo”, fiind ultima repetiție înainte de începerea campionatului, unde vom debuta împotriva echipei gazdă, o echipă cu pretenții la primele patru locuri în LNBM, iar ultimul adversar fiind încă necunoscut” a declarat antrenorul Claudiu Alionescu.

Comment here