Din JudetStirile Zilei

Premierul Florin Cîţu şi ministrul Dan Vîlceanu, weekend la Vama Veche

Premierul Florin Cîțu și ministrul Finanțelor, Dan Vîlceanu, s-au aflat, duminică, la Vama Veche. Cei doi au postat imagini și scurte videoclipuri în care arată cât de puțini turiști se mai află acum la mare.

Premierul a urcat pe contul său de Instagram două clipuri video în care prezintă liniștea din Vama Veche, punând chiar un emoticon care exprimă tăcerea. La rândul său, Dan Vîlceanu, ministrul Finanțelor și preşedintele filialei PNL Gorj, a postat fotografii peste care a scris locul unde au fost realizate: terasa localului Expirat din Vama Veche.

Cei doi s-au plimbat pe litoral într-o ţinută lejeră, îmbrăcaţi în blugi, tricou, şepci negre şi tenişi. Când s-au aşezat la terasă, premierul a ales să bea o cafea şi o apă, în timp ce ministrul Finanţelor a optat pentru un suc.

După ce a luat la pas Vama Veche, șeful Executivului a declarat, pentru Digi24, că sezonul estival ar trebui prelungit în România: „O zi superbă. A trebuit să merg foarte mult în partea aia ca să găsesc și Vama cum era înainte, dar e superb. Am ajuns azi-dimineață devreme. Nu era nimic deschis, mi-a plăcut. Lumea încă dormea. Foarte frumos. Merită. Trebuie să mai vină lumea la mare. Mai avem vreo 2-3 weekend-uri, nu? Ar fi bine și sezonul să fie mai mare”.

Mai mulți lideri PSD, în frunte cu Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu, Vasile Dîncu au fost și ei în această vară la Vama Veche. Marcel Ciolacu chiar a postat o poză din Vama Veche în care apare alături de fostul premier Sorin Grindeanu, cu mesajul: ”Florin, noi suntem aici. Tu?!”.

Premierul Florin Cîțu le-a transmis imediat, prin funcția Stories a Instagram și Facebook, “Vacanță frumoasă până în 2028”.

Comment here