Târgu-Jiu

Premierul a venit „cu tolba plină” la Gorj. Încep lucrările la centura Târgu-Jiului, podul de la Lainici şi Casa de Cultură din Târgu-Jiu

Premierul Ludovic Orban a promis continuarea unor investiţii importante pentru Gorj, duminică, într-o conferinţă de presă susţinută la Prefectura Gorj.

„În ceea ce priveşte centura Târgu-Jiului, care trebuia finalizată în 2016, vă informez că va fi semnat contractul de construcţie a restului de lucrări, în maximum 10 zile. Instanţa s-a pronunţat în litigiul dintre firmă şi CNAIR, urmează ca în maximum 10 zile să se semneze contractul şi să se reia lucrările.

Un proiect foarte important pentru Târgu-Jiu şi Gorj, drumul expres Craiova-Târgu-Jiu, până la data de 15 septembrie va fi semnat contractul pentru realizarea studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic.

Podul de la Lainici, nu înţeleg de ce nu a fost reabilitat în cadrul contractului care a existat, de reabilitare a tronsonului Bumbeşti-Jiu- Petroşani, angajamentul CNAIR este semnarea contractului în data de 8 septembrie.

Pentru Târgu-Jiu am venit cu tolba plină: ministrul a semnat, vineri, ordinul pentru Casa de Cultură. Odată cu emiterea acestui ordin, aceste obiectiv va intra în licitaţia care va fi lansată săptămâna viitoare” a declarat Ludovic Orban, precizând şi că a fost asigurată finanţare şi pentru realizarea laoboratorului de testare COVID-19, la Spitalul Târgu-Cărbuneşti.

Declarații de presă susținute de premierul Ludovic Orban la Prefectura Gorj

Declarații de presă susținute de premierul Ludovic Orban la Prefectura Gorj

Gepostet von Guvernul României am Sonntag, 23. August 2020

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here