SportiveStirile ZileiTârgu-Jiu

PREMIERĂ în sportul gorjean. Pandurii Târgu-Jiu vs. selecționată MINIFOTBAL, miercuri, ora 15.00

NOU în sportul gorjean! Pandurii Târgu-Jiu va disputa, miercuri, de la ora 15.00, un meci amical cu o selecţionată a Ligii 1 de Minifotbal Dolce Vita.

Partida va avea loc pe unul dintre terenurile de la stadionul municipal. Selecționata ce va da piept cu Pandurii va fi alcătuită din cei mai buni jucători de minifotbal, de la echipele Dream Team, ACS Victoria și Peppy Dolce Vita.

Camilian Floroiu, directorul sportiv al Clubului Pandurii Târgu-Jiu

Ideea unei partide cu Pandurii Târgu-Jiu, o formație cu tradiție în fotbalul românesc, a produs încântare printre jucătorii din campionatul de minifotbal.

 ”Pentru Pandurii va fi un meci de pregătire, iar pentru noi o experiență inedită” spune Cosmin Iosu, președintele Asociației Club Sportiv Minifotbal Gorj.

Pandurii Târgu-Jiu va mai disputa câteva amicale, în perioada următoare. Campionatul se va relua pe 22 februarie, când elevii lui Călin Cojocaru vor întâlni CSM Reşiţa.

Camilian Floroiu spune că se încearcă și rezolvarea problemelor financiare de la clubul de fotbal. Oficialii speră ca autoritățile locale să-și întoarcă din nou fața către gruparea gorjeană.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here