LIFE

Premiera celui de-al 25-lea film „James Bond”, amânată din nou

Premiera „No Time to Die”, al 25-lea film din seria „James Bond”, a fost din nou amânată din cauza pandemiei, informează Variety.

Filmul urmează să fie lansat în cinematografe pe 8 octombrie, după ce fusese stabilit să aibă premiera pe 2 aprilie. Era de aşteptat ca lansarea producţiei, cu buget de 200 de milioane de dolari, să fie amânată, având în vedere contextul sanitar şi faptul că cinematografele din majoritatea pieţelor importante sunt închise. Anunţul făcut, joi seară, reprezintă a treia amânare din ultimele zece luni. În martie 2020, „No Time to Die” a devenit prima producţie majoră pentru care a fost schimbată data de lansare.

Lungmetrajul este regizat de Cary Joji Fukunaga şi este ultimul cu Daniel Craig în rolul Bond. Din distribuţie fac parte Rami Malek, Lashana Lynch, Léa Seydoux, Ana de Armas, Ben Whishaw şi Christoph Waltz.

La scurt timp după anunţul MGM, Universal a transmis că schimbă data premierei thrillerului „Nobody” al lui Bob Odenkirk din 26 februarie în 2 aprilie, iar Sony a stabilit noi date pentru „Peter Rabbit 2”, „Ghostbusters: Afterlife” şi „Cinderella”.

Comment here