Stirile ZileiTârgu-Jiu

Prefectul Rujan ANALIZEAZĂ ordinul lui Florescu cu FUSTELE

După învestirea în funcție, Cristinel Rujan a acordat, vineri, primul interviu în calitate de prefect de Gorj, promițând, printre altele, că va analiza celebrul ordin dat de predecesorul său, Ciprian Florescu, prin care se interzice intrarea în Prefectură în fustă scurtă sau pantaloni scurți și se limitează accesul jurnaliștilor.

Noul reprezentant al guvernului în teritoriu a promis că va veghea la respectarea legalității în județ și va pune umărul la implementarea politicilor guvernamentale. Rujan mai are în față o provocare: organizarea alegerilor prezidențiale.

Cristinel Rujan, un nume mai puțin cunoscut în politica din Gorj, ocupând, în ultimii ani, funcții pe la București, a fost întrebat de jurnaliști ce anume l-a recomandat pentru a ajunge să ocupe postul de prefect.

Noul prefect Rujan a comentat că nu a avut nevoie de susținere politică pentru a ajunge prefect de Gorj.

Cristinel Rujan a dat asigurări și că va avea o relație transparentă cu presa locală. În plus, a anunțat că va analiza ordinul fostului prefect, Ciprian Florescu prin care s-a restricționat accesul jurnaliștilor în Palatul Administrativ și s-a impus un cod vestimentar.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here