Stirile ZileiTârgu-Jiu

Prefectul Rujan a discutat cu soția italianului

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Gorj au prelevat, în cursul nopţii, 13 probe biologice de la persoane care au intrat în contact cu cetăţeanul italian confirmat cu coronavirus şi internat într-un spital din Rimini, a declarat, miercuri dimineață, într-o conferinţă de presă, prefectul Cristinel Rujan.

Procedura de prelevare a probelor este în desfăşurare şi la alte 19 persoane care se află deja în izolare la domiciliu. În primă fază, a fost inițiată o investigație epidemiologică cu privire la persoanele care au avut contact apropiat direct sau indirect cu cetățeanul italian.

”Până în acest moment, nicio persoană identificată, care a intrat în contact cu cetățeanul italian nu a prezentat simptome care sa conducă la ideea că ar fi infectată cu acest virus”, a declarat prefectul Rujan.

Între cele 13 persoane, care se află în izolare la domiciliu şi cărora li s-au prelevat probe se află şi socrii italianului, care locuiesc în localitatea Peşteana, dar şi copii.

Prefectul Rujan a declarat și că a discutat telefonic cu soția italianului internat la Rimini. Autoritățile nu știu, deocamdată, dacă în vizita de la Gorj, acesta a intrat în contact cu toți angajații săi de la afacerea din comuna Drăguțești.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here