Stirile ZileiTârgu-Jiu

Prefectul Răducan Morega: La Ambulanță sunt două sindicate care se află într-o luptă la baionetă

La Serviciul Județean de Ambulanță sunt două sindicate care se află într-o luptă la baionetă, asta a constatat prefectul de Gorj, Corneliu Răducan Morega.

”O căruță nu poate merge înainte câtă vreme cât unul trage într-o parte, iar altul în cealaltă parte” spune reprezentantul guvernului în teritoriu, după  ce joi, a discutat la Ambulanță cu medicii și asistenții medicali.

Răducan Morega crede că problemele din cadrul instituției sunt cauzate de managementul defectuos. De altfel, încă de la numirea în funcție, prefectul a cerut demisia managerului SAJ Gorj, Constantin Mitroi.    

Angajații de la Ambulanță i s-au plâns prefectului că sensurile unice de pe străzile 22 Decembrie și Progresului îi fac să piardă 10 minute, pe rute ocolitoare. Răducan Morega are de gând să discute problema cu primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu.  

Cristi Aldescu, lider într-unul dintre sindicatele din cadrul Ambulanței Gorj, spune că celălalt sindicat este, de fapt, coordonat din spate de managerul Mitroi. Aldescu declară că în instituție se poate intra în normalitate dacă se pun în aplicare măsurile dispuse de diferitele organe de control.

Comment here