Stirile ZileiTârgu CărbuneștiTârgu-Jiu

Prefectul Pistol: Unul dintre copii, internat la Spitalul Târgu- Cărbunești. Starea de sănătate e BUNĂ

Trei copii de la două şcoli din Târgu-Jiu au fost confirmaţi cu coronavirus, după ce au revenit din tabere care au avut loc la Braşov şi pe litoral. În urma anchetei epidemiologice, 97 de elevi și familiile lor au fost izolaţi la domiciliu.

Cei trei copii sunt elevi ai școlilor  ”Alexandru Ştefulescu” şi ”Constantin Săvoiu” din Târgu-Jiu, fiind confirmaţi la laboratoare private, la scurt timp de la revenirea din taberele care au avut loc la Cheile Grădiștei și la mare. Decizia de a carantina familiile elevilor a fost luată sâmbătă seara, după ce Direcția de Sănătate Publică Gorj a primit confirmările privind infectarea cu SARS-COV 2.

Directorul Narcis Stoian

Anchetele epidemiologice ar fi putut începe mai din timp, dacă Direcția de Sănătate Publică ar fi fost informată mai devreme cu privire la pozitivarea primelor cazuri de copii dintre participanții la tabere. Directorul Narcis Stoian face apel către laboratoarele private să anunțe DSP Gorj imediat ce se confirmă infectarea cu coronavirus.

Prefectul de Gorj, Cosmin Pistol, a convocat o ședință cu conducerea Inspectoratului Școlar Județean Gorj și a celor două școli din Târgu-Jiu, pentru a afla detalii privind organizarea taberelor. Unul dintre elevii infectați a fost internat, deja, la Spitalul COVID Târgu-Cărbunești.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here