Stirile ZileiTârgu-Jiu

Prefectul de Gorj și-a dat DEMISIA. Rujan acuză că a fost HĂRȚUIT de guvernanți

Cristinel Rujan și-a anunțat, marți, demisia din funcția de prefect de Gorj, acuzând că a fost hărțuit de actuala guvernare PNL.

La un post de radio online, Rujan a acuzat presiuni permanente puse prin corpurile de control ale Ministerului Afacerilor Interne și Ministerului Sănătății.

Cristinel Rujan a fost numit prefect de Gorj la finalul lunii august 2019, când Viorica Dăncilă era premier. Este singurul prefect rămas în funcție de pe vremea guvernării PSD, neputând fi schimbat pentru că nu făcuse un an de la numire, așa cum cere legea.

Rujan spune că, în ultimele 3 luni, a avut parte de 3 controale, ultimul luni după-amiază, fără să fi fost anunțat. Fostul prefect consideră că a fost o modalitate intimidantă de a pune presiune pentru a pleca din funcție.

Rujan a mai afirmat că problemele au apărut pe 28 februarie când, la începutul unei ședințe de guvern, premierul Ludovic Orban a afirmat că, la  Gorj, încă există un prefect din ”vechea gardă”.

”Asta a constituit un semnal înțeles în sensul de a se genera o presiune permanentă în vederea dislocării mele din funcția de prefect. Consider că este o modalitate inadmisibilă de a hărțui un prefect” a mai spus Cristinel Rujan.

Date fiind presiunile invocate din partea guvernanților, Cristinel Rujan a luat decizia de a demisiona din funcția de prefect de Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here