Stirile ZileiTârgu-Jiu

Prefectul acuză ”tortură psihologică” la Teatrul ”Elvira Godeanu”

Foști angajați ai Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu s-au strâns, joi seara, în fața instituției de cultură.

Pe clădirea instituției a fost proiectat un videoclip în care au apărut toți cei care au părăsit teatrul fie prin demisie, fie după ce actuala conducere nu le-a mai prelungit contractele.

La eveniment a participat și prefectul de Gorj, Iulian Popescu. Reprezentatul guvernului în teritoriu afirmă că nu a politizat acțiunea, așa cum a acuzat primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu.

Prefectul de Gorj a mai declarat că, în cadrul teatrului, ar exista o “tortură psihologică” asupra angajaților, iar primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, ar trebui să o demită pe Mariana Ghițulescu, manager al instituției.

Comments (2)

  1. Și sa pună pe cineva de la PNL, nu-i asa? Au început impartitorii de afișe sa ceara funcții, dacă nu ameninta ca o sa plece la PSD. Ești penibil în cazul asta, domnule iulica

  2. Iani garbaciu visează demult sa fie directorul teatrului, dar nu e pregătit încă pentru asa ceva. Actorii buni nu stau la Tg Jiu, pe aici oamenii vor cluburi și restaurante

Comment here