Stirile ZileiTârgu-Jiu

Prefect: Președintele Consiliului Județean continuă să mintă

Tribunalul Gorj a dat dreptate, vineri, Prefecturii Gorj în chestiunea controlului dispus de perfect la Consiliul Județean. Ulterior, președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, a declarat că prefectul ar fi emis un alt ordin, iar instanța practic l-a anulat pe primul.

Într-o conferință de presă, prefectul Iulian Popescu a explicat, luni, că primul control, cel dispus pe 15 ianuarie, a avut un termen de 30 de zile și a expirat. Prin urmare, săptămâna trecută, a emis un nou ordin de control, cu o tematică mai redusă.  

Prefectul Iulian Popescu spune că, de această dată, conducerea Consiliului Județean a acceptat controlul, dar lucrurile se mișcă greu.  

Iulian Popescu acuză că președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, ar fi mințit când a comunicat, vineri, că instanța a respins cererea de suspendare a controlului din cauză că prefectul a emis un nou ordin.

”Președintele Consiliului Județean continuă să mintă pentru că subliniază că noul ordin este unul legal, încercând să acopere situația de nelegalitate pe care a avut-o timp de o lună. Noul ordin, care prevede un control de joia trecută la Consiliul Județean Gorj, este același ca substanță, doar că are doar primele puncte de control prevăzute în ordinul inițial, urmând ca și celelalte puncte de control să fie prevăzute în alte ordine succesive care vor urma” a precizat prefectul.

Comment here