Stirile ZileiTârgu-Jiu

Prefect: N-am primit nici măcar o masă sau un scaun de la Primăria Târgu-Jiu. N-a fost asigurată paza la centrul de vaccinare

Prefectul de Gorj și șeful Direcției de Sănătate Publică, nemulțumiți că primarul Târgu-Jiului nu i-a sprijinit în privința celor două centre de  vaccinare, care au funcționat în weekend, în Parcul Central și la Mall.  

Circa 400 de persoane s-au vaccinat aici, fără programare, în cele două zile. Prefectul Corneliu Răducan Morega spune că primăria n-a pus la dispoziție nici măcar o masă sau un scaun.  

Prefectul a declarat că nici măcar Poliția Locală n-a asigurat paza, pe timpul nopții, la centrul de vaccinare din Parcul Central.  

Narcis Stoian, directorul Direcției de Sănătate Publică Gorj, spune că a trimis solicitare către Primăria Târgu-Jiu pentru a  fi puse la dispoziție foișorul din Parcul Central și baza materială. În cele din urmă, baza materială a fost asigurată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, spune că nu Poliția Locală ci Jandarmeria asigură paza centrelor de vaccinare. Edilul consideră c-a fost vorba despre o lipsă de comunicare cu Prefectura și DSP Gorj în privința organizării activității la cele două centre din Parcul Central și de la Mall.  

Comment here