LIFE

Poză de o jumătate de miliard de dolari! Leonardo DiCaprio și Brad Pitt au făcut senzație la Cannes

Asta de fotografie de o jumătate de miliard de dolari! Leonardo Di Caprio (44 de ani) și Brad Pitt (55 de ani) s-au pozat împreună pe covorul roșu de la Cannes cu prilejul premierei filmului lui Quentin Tarantino ”A fost odată la Hollywood”.

Leo are o avere de 260 milioane de dolari, iar Brad are în conturi 300 de milioane $, iar asta ridică valoarea pozei la exact 560 de milioane $. Atât Leo cât și Brad au ținut să îi aducă un omagiu la premieră colegului lor, Luke Perry (1966-2019) care s-a stins din viață la 4 martie, în urma unui atac cerebral.

Milioane de femei din întreaga lume oftează când privesc fotografia în care cei doi ”armăsari” de la Hollywood pozează pe covorul roșu de la Hollywood! Brad Pitt, în vârstă de 55 de ani și Leonardo DiCaprio, în vârstă de 44 de ani, s-au întâlnit foarte rar pe platourile de filmare. Regizorul Quentin Tarantino (56 de ani) a reușit să îi pună față în față în filmul ”A fost odată la Hollywood”, care a avut premiera la Cannes la 21 mai și va fi lansat în cinematografe la 26 iulie.

Premiera are loc la exact 25 de ani de la cea a filmului ”Pulp Fiction” regizat de același Tarantino. Pe covorul roșu de la cea de a 72-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes, Franța, au mai defilat Margot Robbie (28 de ani) care joacă în același film și soția lui Tarantino, Daniela Pick.

Cele două legende ale cinematografiei mondiale apar în ultima creație cinematografică a regizorului Tarantino. Din distribuția filmului ”A fost odată la Hollywood” îi mai menționăm pe Al Pacino, Kurt Russell, Timothy Olyphant și regretatul Luke Perry. De departe, Brad și Leo sunt cei mai bogați din distribuție. Brad Pitt are o avere estimată la 300 de milioane de dolari, iar Leo are în conturi 260 de milioane de dolari.

”A fost odată la Hollywood” este ultimul film al regretatului Luke Perry, care s-a stins din viață la 4 martie 2019, după ce a suferit un atac cerebral. Personajul Dylan McKay din serialul ”Beverly Hills 90210” a cucerit inimile adolescenților din anii 1990-2000, fiind considerat ”rebelul epocii lui”. Perry s-a stins din viață la 52 de ani, cu doar câteva luni înaintea relansării unui nou sezon din ”Beverly Hills”. El nu a putut semna cu producătorii serialului pentru că filma deja pentru serialul Netflix ”Riverdale”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here