Stirile ZileiTârgu-Jiu

Posibil PROTEST la Aparegio. Cristian Toader Pasti: Romanescu uită că e PRIMAR, ce rezolvă cu protestul?

Posibil PROTEST în fața Aparegio, după ce reprezentanții operatorului au refuzat, luni după-amiază, să participe la dezbaterea de la Teatrul ”Elvira Godeanu”. Conform primarului Marcel Romanescu, cetățenii nemulțumiți ar fi amenințat că vor ieși în stradă. Romanescu cere PSD și ALDE să rezolve problema. Edilul Târgu-Jiului vrea o nouă conducere la societatea de apă și canal. În replică, șeful ADIA Gorj, Cristian Toader Pasti, îl acuză pe Marcel Romanescu că ”a uitat că este primar” pentru că, în loc să găsească soluții la probleme, ”se plânge mereu”.

Marcel Romanescu pomenește de un posibil protest în fața Aparegio. Primarul Târgu-Jiului zice că asta ar fi cerut oamenii prezenți luni, în sala de spectacole a Teatrului ”Elvira Godeanu”, la dezbaterea pe tema apei.

”Nemulțumirile oamenilor nu pot fi stăpânite, te poți aștepta oricând la o răbufnire la adresa Aparegio” spune edilul.  

Romanescu speră ca PSD și ALDE, cele două partide care au reprezentanți în conducerea Aparegio, să realizeze cât de mare este nemulțumirea târgujienilor și să ia măsuri. Edilul crede că o nouă conducere, fără apartenență politică, ar putea gestiona mai bine societatea de apă și canal.

Cristian Toader Pasti  ia apărarea conducerii Aparegio despre care spune că, în această perioadă de secetă, caută soluții pentru ca populația să aibă cât mai puțin de suferit. Pentru că sursele de suprafață s-au diminuat considerabil, au fost pornite forajele de mare adâncime.

Pasti îi transmite lui Romanescu că Târgu-Jiul are și alte probleme stringente: mirosul de la groapa de gunoi care-i deranjează pe cetățeni, caii și câinii care circulă pe străzi.

Toader Pasti a făcut apel, și-n dezbaterea de la teatru, ca Aparegio să fie scoasă din disputa politică.  Zice că, dacă Romanescu vrea să-l dea jos pe directorul Traian Pătrășcoiu, trebuie să convoace AGA și să procedeze instituțional.

Nicolae Ivan, șeful publicației Sabotorii Gorjului, a fost una dintre persoanele care au cerut, luni după-amiază, la teatru, protest în fața Aparegio. În opinia sa, conducerea operatorului îi sfidează pe cetățenii municipiului.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (3)

 1. l55RL63v--Ylj6XvRzRnvvn3i7U5sT10zjSsWzS5J7g.

  Si dl. Pasti a uitat ce „porumbei” a scapat din gura la intalnirea de la teatru !
  Pe scurt,ii reamintesc eu :
  1. Situatia economica de la Aparegio este DEZASTRUOASA !!!
  2. Pt realizarea indicatorilor de performanta,la sfarsitul anului 2018,s-au facturat catre populatie si agenti economici mii de metri cubi de apa peste consumul real de pe apometre !!!
  3. Dupa ce au fost depistati cativa cetateni si un hotel (la Tg.Carbunesti) care furau apa sau aveau sigiliile rupte la apometre,pierderile in retea au scazut cu….20% !?!?
  4. Specialistii de la Aparegio sunt….Butiuc si….dna Tania !!!
  5. Apa o sa fie in Tg.Jiu atunci cand….o sa ploua !!!
  Ce mai aveti de zis domnule Pasti ?

Comment here