Din JudetStirile ZileiTârgu-Jiu

Popa îl amenință pe Fugaru cu JUDECATA

Luis Popa îl amenință cu judecata pe Ion Fugaru. Directorul Serviciului Județean pentru Gestionarea Deșeurilor Gorj este supărat după ce fostul viceprimar al orașului Târgu-Cărbunești l-a jignit pe pagina de socializare, făcându-l ”hoț” și ”mafiot”.

Fugaru a lansat acuzații dure la adresa liderilor PSD după ce, la Gorj, firma fostului senator PSD Ilie Ciuclea, Supercom București, a încheiat contracte cu localitățile gorjene pentru colectarea deșeurilor. În plus, angajații Salubris Gilort au primit decizii de concediere colectivă. Popa susține că avut, pe această temă, o discuție de aproximativ 4 ore cu Fugaru.

La fel ca primarul Dănuț Birău, Luis Popa dă asigurări că angajații Salubris Gilort, 60 la număr, nu vor rămâne fără locuri de muncă, de la 1 ianuarie 2020. Vor fi preluați de societatea Supercom, ce are contract cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Gorj.

Luis Popa îl bănuiește pe Fugaru că ar avea anumite interese, de face scandal pe tema Salubris Gilort.

În replică, Ion Fugaru spune că nu-l sperie amenințările cu judecata și își menține acuzațiile la adresa liderilor PSD Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here