Stirile ZileiTârgu-Jiu

Ponta rămâne fără titlul de doctor

Ministerul Educației a câștigat definitiv procesul cu Victor Ponta în dosarul în care fostului premier i-a fost anulat titlul de doctor în drept.

Pronunțarea sentinței definitive a fost făcută, luni, de Înalta Curte de Casație și Justiție și deocamdată nu a fost publicată oficial pe portalul instanțelor din România. Portalul stiriedu.ro a publicat însă informația conform căreia deputatul de Gorj a pierdut procesul prin care contesta retragerea titlului de doctor, procesul fiind deschis în urmă cu opt ani. Atunci au apărut acuzațiile de plagiat la adresa fostului premier, între timp acesta încercând să își apere în instanță titlul obținut sub coordonarea lui Adrian Năstase.

Pierderea titlului de doctor îl poate lăsa pe Ponta și fără meseria de avocat, Baroul București amânând discuțiile pe această temă de ani de zile, în așteptarea unei sentințe definitive din partea judecătorilor. Ultima declarație de avere a deputatului arată că în 2019 acesta a câștigat din prestațiile sale avocățești suma de 15.000 de lei, veniturile de la Parlament fiind de aproape 140.000 de lei.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here