Stirile ZileiTârgu-Jiu

Ponta NU mai candidează la Gorj. Se pregătește pentru prezidențialele din 2024

”Pro România merge înainte. Suntem peste 3000 de membri la Gorj” spune Alin Văcaru, după ce, înainte de Crăciun,  25 de membri au plecat din partid.

Văcaru este deranjat de atitudinea unora dintre cei plecați, cum ar fi fostul judecător Ion Stănulescu. Acesta s-ar fi supărat că Pro România nu a intrat la guvernare, după căderea guvernului Dăncilă.

”Stănulescu nu are timp să aștepte până în 2024, când noi dorim ca Pro România să dea președintele țării, în persoana lui Victor Ponta” spune deputatul.

Victor Ponta nu va mai candida la Gorj, la alegerile parlamentare din toamnă. Ce mai probabil va opta pentru București, spune Alin Văcaru.

Până la sfârșitul lunii ianuarie, Pro România va stabili candidații la primării și consiliile locale. Pe 16 ianuarie va avea loc o întâlnire regională la Craiova.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (3)

  1. Dobrota Nicolae

    Domnule deputat nu este adevarat haideți să dăm dovada de demnitate și să nu mai mințim lumea! Toți cei care am plecat din Pro Romania în decembrie am făcut-o din cauza lui Ponta care niciodată nu sa ținut de promisiuni… Vreți să vă aduc aminte motivul real de ce am plecat eu din Pro Romania în public? Câte promisiuni ați făcut la evenimentul persoanelor cu dizabilitati și câte ați realizat pana acum? Eveniment la care dl Ponta a promis inclusiv în dimineața evenimentului la conferința de presa ca va fii prezent dar nu a mai ajuns, motivând apoi că erau prea puține persoane cu dizabilitatii pentru prezenta domniei sale ! În idea în care evenimentul sa organizat într-o sala cu capacitate de 30 de persoane iar persoane cu dizabilitati au fost 21. Iar Ponta normal ca nu mai candidează la Gorj ca nu a făcut nimic pentru județul asta nici măcar când a fost premier!

Comment here