Stirile ZileiTârgu-Jiu

Polonezii revin la Târgu-Jiu. Unde s-au blocat discuțiile

Polonezii, care vor să facă sere pe 22 de hectare, revin la jumătatea lunii la Târgu-Jiu, pentru noi tratative cu autoritățile locale.

Conform primarului Marcel Romanescu, discuțiile s-au împotmolit la prețul terenului. Municipalitatea a cerut 0,09 euro pe metrul pătrat, în caz de concesiune, sau 12 euro pe metrul pătrat de teren achiziționat.

Firma din Polonia promite investiții de 70 de milioane de euro și crearea a peste 1000 de locuri de muncă. Dacă va fi de acord să cumpere terenul, vor trebui purtate negocieri cu liderii politici, a declarat Marcel Romanescu. Hotărârea de consiliu local trebuie să treacă cu votul a 2/3 dintre consilieri.

Comments (1)

  1. Dom primar, cu 12 euro pe mp vreau si eu vreo trei hectare. Mai vrea si Nicu Sarcina, si Calin Lemnaru. Mai aduc eu vreo 5_6 clienti de se bat pe el, ce nevoie mai ai de polonezi. Vorba lui Matei, cum care Matei, Claudiu, zicea ca facem parc industrial in tara verzei si rosiilor, la Balesti si cultivam rosii la Artego. Ba dom primar, esti muma. Bine, muma polonezilor( sic).

Comment here