Stirile ZileiTârgu-Jiu

Poliţiştii locali din Târgu-Jiu i-au dus alimente femeii care-şi îngrijeşte fiica cu handicap

Poliţiştii locali din Târgu-Jiu i-au dus, vineri, alimente unei femei din municipiu care-şi îngrijeşte fiica cu handicap sever, după ce presa a relatat că au rămas fără nimic de mâncare după ce au întârziat, cu două săptămâni, indemnizaţiile acordate de stat.

Maria Ghenea, 53 de ani, şi fiica sa trăiesc din indemnzaţia de handicap şi salariul de însoţitor. Femeia stă alături de fiica sa în permanenţă, pentru că aceasta nu se poate deplasa şi nu poate să vorbească. 

„Nu am plătit facturile, nu am să cumpăr scutece pentru fată. Nu am ce să mănânc. De două săptămâni nu am primit banii. Mi s-a tot promis că se va rezolva, dar nu am primit banii. Oricum, banii pe care-i primesc nu îmi ajung pentru toate cheltuielile, dar acum că nici măcar nu am primit bruma pe care o încasam. Trebuie să cumpăr scutece pentru fata mea. Nu mai avem ce mânca. Frigiderul este mai tot timpul gol“ a declarat femeia.

Maria Ghenea are grijă singură de fiica sa.

„S-a născut cu această problemă de sănătate. Soţul nu a vrut să o recunoască şi ne-a părăsit. Îmi este foarte greu, dar nu am ce face. Trebuie să îmi duc crucea. Am fost şi eu bolnavă, dar nu am avut bani de medicamente“, a povestit femeia.

Poliţiştii locali au aflat de situaţia disperată a acestei familii şi le-au dus, vineri, tot felul de produse alimentare.

„Nu rămânem indiferenţi la suferinţa semenilor noştri. Deşi traversăm o perioadă dificilă, regăsim dorinţa de a fi aproape de cei aflaţi în suferinţă, pentru a oferi un strop de speranţă şi bucurie. Din acest motiv, poliţiştii locali din Târgu Jiu au hotărât că Moş Nicolae trebuie să ajungă mai devreme în casa unei familii greu încercate. Vizita pe care am făcut-o astăzi, într-o mobilizare fără precedent, a bucurat două suflete minunate… şi nu ne oprim aici. În perioada următoare, vom merge şi la alte familii pentru care am început, deja, să strângem hăinuţe, jucării şi alimente, în speranţa că spiritul sărbătorilor va cuprinde cât mai multe suflete“, se arată pe pagina de Facebook a Poliţiei Locale Târgu-Jiu.

Comment here