EntertainmentLIFE

Politica i-a învrăjbit pe Vladimir Găitan și pe Tudor Chirilă! Veteranul actor nu mai vrea să joace pe aceeași scenă cu tânărul său coleg

Dragostea pentru teatru i-a unit, politica i-a învrăjbit pe Vladimir Găitan, 72 de ani, și pe Tudor Chirilă, 44 de ani. Unul bănuit a fi simpatizant al actualei puteri, celălalt, adept pe față al mișcării #rezist, actorii sunt „la cuțite”.

Buna conviețuire și colaborare a actorilor de teatru s-a stricat când și-a băgat coada politica. După ce și-a criticat colegii care au protestat la Teatrul Național București față de guvernanți și deciziile lor și l-a catalogat pe Chirilă drept „un tip violent și foarte agresiv” (în contextul în care juratul de la „Vocea României” pălmuise un individ care-i jignise familia – n.r.), Vladimir Găitan a fost luat la țintă de o serie de actori și regizori, care l-au descalificat pentru declarațiile făcute.

Victimă colaterală în acest război al declarațiilor a picat Gloria Găitan, fiica veteranului actor, și ea tot actriță, care ar fi fost jignită, la sfârșitul lunii trecute, în holul Teatrului de Comedie, de susținătorii lui Tudor Chirilă.

Urmarea, neplăcută! Actorii s-au împărțit în două tabere. Iar Găitan este, potrivit celor apropiați lui, deopotrivă înverșunat împotriva lui Tudor Chirilă și temător. Se ferește să dea ochii cu el, de frica unui conflict. Și și-a jurat că nici el, nici fiica lui, Gloria, nu vor accepta să joace vreodată într-o piesă din distribuția căreia face parte și mai tânărul său coleg. Ar fi pentru prima oară când ar refuza categoric un rol, fără a sta pe gânduri, s-a destăinuit Găitan cunoscuților. Dar spune că ar face-o fără să regrete.

La începutul lui martie, Tudor Chirilă și alți actori de la Teatrul de Comedie au protestat în fața instituției. (libertatea.ro)

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here