Târgu-JiuUPB

Politehnica Bucureşti, platformă pentru studenţii străini. Încă un pas spre digitalizarea proceselor administrative și educaționale

A fost lansată platforma https://erasmus.upb.ro/, prin intermediul căreia Universitatea Politehnica din București (UPB) digitalizează întregul proces de înscriere și selectare a programelor de studii pentru studenții străini care efectuează mobilități prin programul Erasmus+.

„UPB a lansat această inițiativă de digitalizare în conformitate cu Planul de acțiune pentru educație digitală al UE şi pentru atingerea obiectivelor de digitalizare a proceselor administrative propuse în cadrul inițiativei Erasmus Without Paper (EWP). UPB a fost una dintre primele universități din România care au aderat la EWP Network, utilizând platforma dezvoltată pentru universitățile din UE – Erasmus Dashboard. Inițiativa face parte din proiectul mai amplu de digitalizare a proceselor administrative și educaționale ale universității” a declarat Mihnea Costoiu, rectorul Universităţii Politehnica din Bucureşti.

Comment here