Din JudetStirile Zilei

Poenaru, acuzat de PRESIUNI. Grivei: Rădulescu are probleme cu legea

Conducerea PNL Peștișani a trecut la Partidul Mișcarea Populară, după ce Ilie Fuiorea, de la ALDE, a fost desemnat candidat la primărie.  

Cornel Rădulescu, fost președinte al liberalilor din Peștișani, s-a plâns, luni într-o conferință de presă că a fost supus la presiuni venite din partea șefului Obștei Peștișani, Ion Poenaru, unul dintre ”greii” din zonă.

Alin Fuiorea, om de afaceri în Peștișani, fost vicepreședinte al organizației PNL, a declarat că a venit alături de Rădulescu la PMP întrucât s-a simțit înlăturat, marginalizat în echipa liberală.

Alin Fuiorea este nemulțumit că PNL nu a făcut sondaj de opinie pentru desemnarea candidatului la Primăria Peștișani.

Nicolae Davițoiu, președintele PMP Gorj, i-a transmis șefului Obștei Peștișani, Ion Poenaru, să înceteze cu presiunile pentru că sunt ”glume de prost gust”.

Gheorghe Grivei, vicepreședinte PNL Gorj, spune, însă, că liberalii plecați de la Peștișani sunt ”indivizi de 2%” care nu aveau loc pe lista partidului. În plus, zice că Rădulescu are probleme cu legea.

Grivei este convins că Ilie Fuiorea are șanse mari să câștige Primăria Peștișani, în acest an. Liderul liberal îi transmite lui Nicolae Davițoiu că nu va exista nicio presiune la adresa candidaților PMP.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here