MotruStirile Zilei

PNL vrea să pună viceprimar la Motru. Morega: Cât timp nu voi agrea persoana, nu va aduce nimic benefic

Din nou tensiuni la Motru. Liberalii vor să obțină postul de viceprimar.  

Presa locală a relatat că useristul Vasile Huidu, inginer la Cariera Roșiuța, ar urma să primească postul de director al Carierei Lupoaia contra asigurării unei majorități în jurul PNL, în Consiliul Local Motru.

“Dacă se va produce această mutare, organele abilitate ar trebui să se autosesizeze. Obținerea de foloase personale, contra unui vot politic, e un altfel de mită” afirmă primarul PSD de la Motru, Cosmin Morega.

Cosmin Morega mai spune că, probabil, se dorește „închiderea totală a mineritului și în special a Carierei Lupoaia” din moment ce, pentru postul de director al acestei unități, este vehiculat numele lui Vasile Huidu.

Morega nu știe ce propunere va face Partidul Național Liberal pentru postul de viceprimar la Motru. Fostul edil, Gigel Jianu, ar putea ajunge, însă, în Directoratul Complexului Energetic Oltenia.

Gigel Jianu, liderul PNL Motru, confirmă că nu-și mai dorește postul de viceprimar. Majoritatea de dreapta din consiliul local va propune un alt liberal. Jianu îl acuză pe primarul Cosmin Morega că tergiversează organizarea unei ședințe în care să fie ales viceprimarul.

Comment here