Stirile Zilei

PNL Motru, atac la primarul PSD Morega. Reacția edilului

Dispută pe tema problemelor UATAA între liderul PNL Motru, Dan Matei, și primarul PSD, Cosmin Morega

Liberalii de la Motru au dat, vineri, un comunicat de presă în care îl învinovățesc pe primarul social-democrat de faptul că angajații Uzinei de Agent Termic și Alimentare cu Apă nu și-au primit salariile și tichetele de masă la timp.

Președintele organizației PNL, Dan Matei, susține că edilul ar fi trebuit să aloce la rectificarea de buget, aprobată în ședința ordinară din data 29 iulie, sume, însă nu ar fi făcut acest lucru. În plus, susține că Primăria Motru înregistrează o datorie către UATAA , pentru subvenția  prețului facturat populației la căldură, aferent perioadei noiembrie 2020-aprilie 2021, în valoare de  circa 23 de miliarde de lei vechi.

“De mai multe luni de zile, primarul sabotează UATAA. A făcut lobby ca cetățenii să se debranșeze de la uzină”, zice Dan Matei.

Cosmin Morega le transmite liberalilor de la Motru să pună presiune pe guvern pentru ca UATAA să primească sprijinul financiar necesar rezolvării problemelor financiare.

„Am făcut demersuri la guvern, premier, ministere, peste tot, să alocăm banii către uzină. Să se îndrepte către asociațiile de proprietari pentru recuperarea debitelor de peste 200 de miliarde de lei vechi”, zice edilul. 

Comment here