Minerit și EnergieStirile ZileiTârgu-Jiu

PNL Gorj: Weber a mai adăugat o MINCIUNĂ la șir

Printr-un comunicat de presă, PNL Gorj îl acuză pe deputatul Mihai Weber că ”a mai adăugat o minciună la șirul celor legate de modernizarea drumului național Scoarța – Pitești, construirea drumului expres Târgu Jiu- Craiova, subvenționarea certificatelor de carbon de către guvern sau acordarea de bani pentru investiții în contul UM Sadu”.

Liberalii susțin că Weber a mințit, joi, când a afirmat public că proiectul PSD de reducere a vârstei de pensionare în minerit și energiei NU a fost respins, miercuri, în Comisia de Muncă a Camerei Deputaților.

”Weber minte public, iar acest lucru este dovedit de președintele PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu, care a postat pe pagina de socializare un print screen ce conține extrasul ordinii de zi al ședinței Comisiei de Muncă, întrunită ieri, for în care s-a dezbătut și a fost respins proiectul cu care PSD voia să păcălească minerii. De asemenea, pe site-ul Camerei Deputaților poate fi consultat proiectul ai cărei inițiatori sunt mai mulți parlamentari PSD, inclusiv gorjenii Mihai Weber şi Florin Cârciumaru” se arată în comunicatul PNL Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here